Zandstra schaatsen free-skate-logo


Schaatsen

Van 'opstapschaatsen' tot professioneel materiaal kunt u bij Fietswereld Gerben Kroes terecht. In de winkel kunnen we voor u de juiste schaats aanmeten die afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen. De beste manier om geen spijt van uw aankoop te hebben is door een bezoek te brengen aan onze winkel. Hier staan we u graag te woord en geven u een goed en degelijk advies.

Ook voor slijpen en polijsten van uw schaatsen zijn wij u graag van dienst. Wij zijn ook uitgerust om uw noren professioneel van de juiste ronding te voorzien. Wilt u meer weten over het slijpen van rondingen klik dan hier

Fietswereld Gerben Kroes heeft verschillende schaatsen voor u beschikbaar. We hebben voor u alvast wat op een rijtje gezet:

Zandstra Bobskate 70
Prijs: € 12,50

Bestellen

Zandstra Bob Skate 70

Een stabiele tweeijzer schaats voor de allerkleinsten. De schaats is in lengte verstelbaar. 4 Speciale kunststofriemen zorgen voor snel en probleemloos onderbinden.
De kunststof riempjes zijn ook los verkrijgbaar.

Maten Bobskate: Verstelbaar voor de maten 24 - 30
Zandstra Easyglider
Prijs: € 35,-


Bestellen

Zandstra Easy Glider

Een schaats voor zowel kinderen als volwassenen. De perfecte schaats voor beginners.

Naast het enorme succes van de Zandstra Comfort Noren, heeft bij de kinderschaatsen de Easyglider voor een kleine revolutie gezorgd. Er zijn weinig voorbeelden waarbij in zo'n korte tijd een volledig nieuw model schaats zo populair is geworden. De Easy Glider maakt het leven voor de beginnende schaatsers zeer aangenaam. Het gevolg is dat deze groep voor de schaatssport enthousiast wordt en behouden blijft voor deze tak van sport.
Zandstra Ontario 232 verstelbare hockeyschaats
Prijs: € 49,90


Bestellen

Zandstra Ontario 232 verstelbare hockey schaats

Schoen : De moulded schoen met twee gespen. Met als voordeel; 1 zeer goede steun en 2; het gemak van het snel aan- en uittrekken ( de handschoenen hoeven niet meer uit!!). De Ontario is leverbaar in drie maatgroepen. De schoen "groeit" met de voet mee. Dit door middel van verstelling van de hielcap. Met andere woorden een jeugdschaats voor meer dan 1 seizoen.

Schaats : De kunststof schaats is geďntegreerd in de schoen. Dit geeft een stabiele en betrouwbare schaats voor vele uren schaatsplezier.

De schaats is geslepen en klaar voor gebruik.
Zandstra Oslo Junior 1663 verstelbare noor
Prijs: van € 99,95 voor € 89,95


Bestellen

Zandstra Oslo Junior 1663 verstelbare noor

Schoen : Een verstelbare semi soft schoen. Comfortabel pasvorm. De schoen is verstelbaar voor 4 verschillende maten.De schoen heeft een gesp en power strap sluiting. Verder is de vetersluiting voorzien van een snelsluiting. Hierdoor ook voor kinderen zeer eenvoudig aan te trekken. De schoen geeft steun op de plaatsen waar het nodig is.

Een ideale schaats voor beginners.

Schaats : Een Super Lage Noor met High Carbon Springsteel (58Rc).
Zandstra Vancouver 206
Prijs: van € 84,- voor € 74,95


Bestellen

Zandstra Vancouver 206 ijs hockey schaats

De Zandstra moulded schoen met veter/gesp sluiting. Indien nodig kan men de gesp na enkele minuten schaatsen wat strakker zetten. Een schoen met een hoog comfort voor vele uren schaatsplezier. Deze schoen heeft een uitneembare binnenschoen. Niet elke kunststofschoen leent zich voor montage op hockeyschaatsen. De ervaring leert dat de leest en de samenstelling van het kunststof dat wij gebruiken voor de recreant ideaal is. Speciaal onder de omstandigheden in Nederland.

Het stalen blad (schaats) is geďntegreerd in de schoen. Het schaatsblad is gemaakt van gehard koolstof staal (58 Rc). Voor de recreatieve schaatser een goed komplet voor een aantrekkelijke prijs.

Maten : 29 - 50
De maten 47 t.m. 50 worden gemonteerd door middel van klinken.
Zandstra Frisia 1783
Prijs: van € 109,95 voor € 89,95


Bestellen

Zandstra Frisia 1783 Schaats 3 Gesp Sluiting

NOG MAAR BEPERKT LEVERBAAR

De Zandstra L.C. Frisia Schaats 3 Gesp Sluiting is gemonteerd op een vernikkelde stalen noor.

De belangrijkste voordelen van de Zandstra Comfort Noor Frisia 3 gesp zijn :
- Optimale steun
- Comfort
- Warmte
- Veiligheid

Nu met Italiaanse gespen.
De schaatsen zijn in een ronding van 27 meter geslepen.

Tijdens de afgelopen natuurijs winters is de Comfort Noor de meest gevraagde schaats geweest. De voordelen: steun, warmte en comfort zijn voor vele recreatieschaatsers de reden geweest om over te stappen op de Comfort Noor. Niet elke kunststof schoen leent zich voor montage op noren. De ervaring leert dat de leest en de samenstelling van het kunststof welke Zandstra Sport verwerkt ideaal is voor het recreatieve schaatsen in Nederland.

Zeer veel schaatsers zijn tijden de afgelopen winters op Zandstra Comfort Noren overgestapt. Zij hebben ontdekt dat de schaats-sport dankzij de Zandstra Comfort Noren nog leuker kan zijn. Zelfs het rijden van echte tochten was voor deze groep schaatsers weer mogelijk.

Maten : 35 - 44
Zandstra Semi Soft Comfort Noor 1692
Prijs: van € 152,50 voor € 139,50


Bestellen

Zandstra Semi Soft Comfort Noor 1692

Schoen : De Zandstra Semi Soft schoen combineert een zeer laag gewicht met warmte en comfort. Tegelijk geeft de schoen steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid, blaren en koude voeten behoren tot het verleden.
Deze meest verkochte schoen van de afgelopen winters !

Schaats : De stalen Zandstra schaats (laag model). Oppervlakte bewerking: Poedercoating (Epoxy). De voordelen hiervan zijn geen roestvorming en ook het afbladeren van het nikkel behoort tot het verleden.
Zandstra Semi Soft Comfort Noor 1292
Prijs: van € 169,- voor € 152,95


Bestellen

Zandstra 1292 Ving Semi Soft Comfort Noor / combi noor (maat 34-47)

Schoen
De Zandstra semi soft schoen (Low Heel). Deze combineert een zeer laag gewicht met veel comfort. De schoen geeft steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid en blaren behoren tot het verleden. Sluiting door combinatie van veter, gesp en velcro strap. Zeer comfortabele schoen voor het lange afstandswerk.
Schaats
De traditionale stalen buis is vervangen door een aluminium buis met RVS gereedschapstaal blad (Toolsteel). Uitermate geschikt voor zowel kunst- als natuurijs. Door de hardheid van de schaats blijven de schaatsen veel langer scherp!
Hardheid: 60Rc.
Dikte: 1,25 mm
Ronding: 25 Meter
Maten: 37 - 47
Zandstra Semi Soft Comfort Noor 1392
Prijs: van € 169,- voor € 152,95


Bestellen

Zandstra Semi Soft Comfort Noor 1392

De Zandstra 1392 is de ultieme combinatie van Semi Soft schoen en de ongeëvenaarde Nylon Noor.
Heeft u lang niet geschaatst en toch zin om een mooie tocht te maken dan zijn deze schaatsen een super start.

Semi Soft Schoenen

De Semi Soft schoen zorgt voor optimale steun en warmte.
Doordat er onder de Zandstra 1392 een Nylon Noor is gemonteerd, zijn er geen koudebruggen (voet- en hakplaten werken isolerend).
De sluiting van de Semi Soft Schoen bestaat uit drie delen, een veter, gesp en velcro strap.

De Nylon Noor

De lage Nylon Noor heeft een speciale vorming aan de voorzijde. Dit voorkomt snel en diep wegzakken in scheuren.
De veilige ronde achterkant voorkomt blessures bij vallen.
Op natuurijs waar de kwaliteit van het ijs vaak niet constant is, zorgt de Nylonschaats voor een schok absorberende werking ten opzichte van de 100% stalenschaats.
Zandstra Semi Soft Ving klapschaats 3592
Prijs: van € 230,- voor € 211,50


Bestellen

Zandstra Ving klapschaats Semi Soft Comfort Noor 3592

Schoen
De Zandstra Semi Soft schoen combineert een zeer laag gewicht met warmte en comfort. Tegelijk geeft de schoen steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid, blaren en koude voeten behoren tot het verleden.
Schaats
Een lage klapnoor met Roest Vast Staal(Toolsteel). Het staal heeft een hardheid van 60 Rc. en is 1.25 MM dik. Praktijktesten hebben aangetoond dat dit een ideale dikte is voor zowel gebruik op zowel kunst- als natuurijs.
Maten
34 - 50
Zandstra 3166 Ving Long Track II klapschaats
Prijs: van € 339,- voor € 309,95


Bestellen

Zandstra 3166 Ving Long Track II klapschaats

Schoen
De zeer goede pasvorm in combinatie met de comfortabele lederen voering maakt dit een ideale schoen voor zowel het skeeleren als het schaatsen. Dit vooral bij langere belasting. Zachte polstering bij de achillespees. Leest; medium tot breed. In de schoen is het Thinsulate van 3M verwerkt.

Buis
Een lage klapnoor met Roest Vast Staal(Toolsteel). Het staal heeft een hardheid van 60 Rc. en is 1.25 MM dik. Praktijktesten hebben aangetoond dat dit een ideale dikte is voor zowel gebruik op zowel kunst- als natuurijs.

Hardheid: 60 Rc
Dikte: 1,25 mm

Ronding
25 Meter
Zandstra Ballangrud klapschaats 9822
Prijs: van € 480,- voor € 431,95


Bestellen

Zandstra Ballangrud klapschaats 9822

Zandstra 9822

Schoen

De thermo schoen model 1122 is een thermoplastische wedstrijdschoen. Sluiting een combinatie van veter en de Micro Buckle Power Strap. De schoen is zeer goed individueel verstelbaar. Via het frame van de schaats of skeeler naar binnen of buiten, en via de zool van de schoen naar voren en achteren. Laag gewicht. Voering een combinatie van neoprene en gel. Zachte polstering bij de achillespees.

Schaats

Een halfhoge klapschaats met aluminium lepel.
* Roest Vast Staal(Toolsteel). 60 Rc. en 1.25 MM dik.

Ronding

25 Meter
Free-Skate Pro Combi Pilot met Allround ijzer setaanbieding
Prijs: van € 430,- voor € 415,-


Bestellen

Free-Skate Pro Combi Pilot met Allround ijzer setaanbieding

Mooie aanbiedingsset van het Free Skate Allround ijzer met de Salomon Pro Combi Pilot schoenen.
Zeer geschikt voor de sportief, recreatieve schaatser die af en toe met vrienden/vriendinnen naar de ijsbaan gaat en voor mooie tochten op natuurijs.
Schoen Salomon Pro Combi Pilot
Veelzijdige schoen met ideale combinatie tussen comfort en stevigheid.
Makkelijk aan te trekken en aan te passen aan persoonlijke voorkeur
Specificaties schoenen
licht flexibele zool met "active thermo" binnenwerk
verstelbare hielband en gepolsterde contrefort
"Quicklace"–veter voor optimale drukverdeling over de gehele voet
"Energizer", dynamische enkel ondersteuning.
Specificaties Free Skate Allround ijzer
Geannodiseerd alluminium ;kleur brons (blijvend mooi)
mes van gehard staal; dikte 1.25mm (roestvast, extra stevig)
100% betrouwbaar door chemische en mechanische borging
ronding 23m (goede sturing; zekere afzet)
dubbelassige Salomon Pilot binding (extra stabiel)
hoogte 4,4 cm inclusief binding (grote stabiliteit door laag zwaartepunt)
gewicht 476 gram
4 lengtematen: S (39.5cm), M (42cm), L (44.5cm) en XL (47cm)
Free-Skate Allround ijzer
Prijs: € 235,-


Bestellen

Free-Skate Allround ijzer, voorzien van Pilot Equipe binding

Specificaties Free Skate Allround ijzer
Geannodiseerd alluminium ;kleur brons (blijvend mooi)
mes van gehard staal; dikte 1.25mm (roestvast, extra stevig)
100% betrouwbaar door chemische en mechanische borging
ronding 23m (goede sturing; zekere afzet)
dubbelassige Salomon Pilot binding (extra stabiel)
hoogte 4,4 cm inclusief binding (grote stabiliteit door laag zwaartepunt)
gewicht 476 gram
4 lengtematen: S (39.5cm), M (42cm), L (44.5cm) en XL (47cm)
Free-Skate Tour MPS ijzer
Prijs: € 275,-


Bestellen

Free-Skate Tour MPS ijzer, voorzien van Pilot Equipe binding

Specificaties Free Skate Tour MPS ijzer
Geannodiseerd aluminium ;kleur champagne (blijvend mooi)
mes van gehard staal; dikte 1.1mm (roestvast)
100% betrouwbaar door chemische en mechanische borging
ronding 23m (goede sturing; zekere afzet)
dubbelassige Salomon Pilot binding (extra stabiel)
hoogte 4,8 cm inclusief binding (voor alle soorten ijs)
multi positioning system; MPS (alle richtingen verstelbaar voor persoonlijke fine-tuning)
gewicht 487 gram (L)
4 lengtematen: S (39.5cm), M (42cm), L (44.5cm) en XL (47cm)
Free-Skate Classic ijzer
Prijs: € 295,-


Bestellen

Free-Skate Classic ijzer, voorzien van Pilot Equipe binding

Specificaties Free Skate Classic ijzer
Essenhout met exclusieve houtnerf ; gelakt met blanke bootlak (elke set is uniek)
houten frame geeft minder trilling door (extra comfort)
100% betrouwbaar door chemische en mechanische borging
mes van gehard staal; dikte 1.2mm (roestvast, extra stevig)
ronding 23m (goede sturing; zekere afzet)
dubbelassige Salomon Pilot binding (extra stabiel)
hoogte 4,6 cm inclusief binding (grote stabiliteit door laag zwaartepunt)
gewicht 587 gram (L)
4 lengtematen: S (39.5cm), M (42cm), L (44.5cm) en XL (47cm)
Salomon Pro Combi Pilot schoenen
Prijs: € 195,-


Bestellen

Salomon Pro Combi Pilot schoenen

Specificaties Salomon Pro Combi Pilot schoenen
Veelzijdige schoen met ideale combinatie tussen comfort en stevigheid
Makkelijk aan te trekken en aan te passen aan persoonlijke voorkeur

licht flexibele zool met "active thermo" binnenwerk
verstelbare hielband en gepolsterde contrefort
"Quicklace"–veter voor optimale drukverdeling over de gehele voet
"Energizer", dynamische enkel ondersteuning.
Salomon RS Carbon Pilot schoenen
Prijs: € 260,-


Bestellen

Salomon RS Carbon Pilot schoenen

Specificaties Salomon RS Carbon Pilot schoenen
Sportieve schoen met stijve carbon zool voor schaatsers met ambitie.
Uitstekend aan te passen aan persoonlijke voorkeur.

carbon zool en aangepast binnenwerk voor directe overbrenging
verstelbare hielband en zelf-aanpassende contrefort
"Quicklace"–veter voor optimale drukverdeling over de gehele voet
"3D Energizer", dynamische enkel ondersteuning.